Info Project "Being There"

Achtergrondinformatie Project "Being There"
 
 "Voor mijn vader die er altijd is”

"Voor mijn moeder die er is, maar toch ook weer niet”

 Het project "Being There” zijn een serie beelden die ik heb gemaakt, nadat bij mijn moeder Alzheimer werd geconstateerd. Een aantal beelden heb ik gemaakt naar aanleiding van de beginfase, het verward worden. Vervolgens de opname in het verzorgingstehuis. De laatste beelden waar ik mee bezig ben (geweest), gaan meer over het contact met iemand met Alzheimer, een knuffel geven, in verbinding zijn door er slechts "te zijn”.

 Background information project "Being There"

"For my dad who is always there"

"For my mother who is there, but also not"

The "Being There" project is a series of sculptures that I made after my mother was diagnosed with Alzheimer's. I made a number of sculptures as a result of the initial phase of becoming confused. Then the admission to the care home. The latest images I am working on (or have been working on) are more about contacting someone with Alzheimer's, giving a hug, being connected by just being there.